Bild på en pool i upplevelsedelen.

Inför ditt besök

Har kan du läsa vad som är aktuellt och om det pågår några driftstörningar eller reparationer. Längst ner på sidan hittar du vanliga frågor och svar.

Aktuellt

Bassänger/aktiviteter

 • Relax - Öppen
 • Undervisningsbassängen - Bokade grupper
 • 25-metersbassängen - Öppen
 • Hoppbassängen - Öppen
 • Upplevelsedelen - Öppen
 • Barnlandskapet - Öppen
 • Rutschbanan - Öppen
 • Rehab - Öppen

Mors dag 26 maj 

Brunch och entré  till relaxen för 395 kronor per person. Boka förmiddag eller eftermiddag via vår bokningssida. Vuxna och barn från 12 år är välkomna!

Rehabbassängen under sommaren

Under sommaren är det vanligtvis färre grupper inbokade i rehabbassängen vilket betyder att allmänheten har fler möjligheter att besöka den. Kontakta receptionen och fråga för att vara säker på att den är ledig när du tänkt komma på besök.

Relaxavdelningen under sommaren

Under veckorna 25–32 kommer det inte vara möjligt att besöka "Relax by night" hos oss. Alkoholserveringen kommer därmed vara stängd. 

Månadsabonnemang

Nu har vi möjlighet att erbjuda våra besökare månadsabonnemang. Mer information kommer att finnas på webbplatsen inom kort. Tills dess finns information att läsa på vår Instagram. Man kan givetvis även kontakta receptionen för mer information.

Sommarsimskola

Nu kan du boka sommarsimskola för ditt barn. Biljetterna hittar du på vår bokningssida. Sommarsimskolan är för barn födda år 2018 eller tidigare.

Reparationer och underhåll

Under vecka 24 har vi planerat in ett underhåll av betong­utjämnings­tankarna. 25-metersbassängen, hoppbassängen, rutschbanan, rehabbassängen och undervisningsbassängen håller då stängt.

Vanliga frågor

Här har vi samlat svar på saker som är bra att veta innan du besöker oss.

Du kan parkera gratis på Pepparrotsbadet så länge du använder parkeringskiva. Med parkeringsskiva finns parkering både för fyra och sex timmar.

Det är förbjudet att fota, filma eller på annat sätt använda sin mobiltelefon i våra omklädningsrum och i badet.

Badhuset är kontantfritt, men det går bra att betala med swish eller kontokort. Inne i badet kan vuxna även nyttja den kredit som finns på biljettarmbandet och betala i kassan vid utgången.

Du måste vara:

 • 4 år och blöj-fri för att besöka relaxen vid särskilda familjeevent och familjerelax-tider.
 • 8 år för att byta om i motsatt köns omklädningsrum. Kontakta receptionen om du har frågor.
 • 12 år för att besöka familjebadet och simhallen utan medföljande vuxen.
 • 12 år för att besöka gymmet tillsammans med vuxen.
 • 12 år för att besöka relaxen tillsammans med vuxen.
 • 15 år för att besöka gymmet utan medföljande vuxen.
 • 20 år för att besöka ”Relax by night” (fredagskvällar och lördagskvällar).

Barn som ännu inte är blöjfria behöver ha badbyxa som sitter åt runt benen och midjan när de badar hos oss. Vi säljer badbyxor i vår shop. 

Medföljande vuxen till barn under 12 år skall lösa biljett och följa med in i badet även om hen inte tänker bada. Personen behöver även vara ombytt till badkläder eller andra rena kläder i funktionsmaterial.

Innan bad ska man duscha och tvätta sig noga med tvål och schampo utan badkläder så att man är ren när man kliver i bassängerna. Det är också viktigt att man inte har på sig några underkläder när man badar. Detta för att klor reagerar med smuts. Ju smutsigare vi är när vi kliver i badet desto högre blir klorhalten i bassängerna, på vår kropp och i luften omkring bassängerna.

I bastun bastar man utan badkläder. Inga typer av vätskor eller oljor, förutom rent vatten, får hällas på stenarna i aggregatet.

Besöker man relaxen under tider då det serveras alkohol kan man inte betala med sitt biljettarmband. Man har heller inte möjlighet att motionssimma eller besöka upplevelsedelen. Åldersgräns 20 år.

Har du 6- eller 12-månaderskort hos oss behöver du alltid ha ditt armband med dig när du besöker oss. Har du glömt bandet behöver du lösa enkelbiljett till den del i badet du vill besöka.